INNER STANCE AMERSFOORT

Peter de Gruyl transformeert levens. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. NT Visuals helpt hem bij het vertellen van zijn verhaal en de communicatie naar potentiele klanten.

 

DE ONZICHTBAARHEID VAN NANDER DOET KRACHT UITSTRALEN

"Nander ervaar ik als onzichtbaar tijdens mijn events en dat straalt kracht uit. Op de achtergrond de juiste momenten vastleggen die een event naderhand compleet maken. De communicatie, de werkwijze en de snelheid voor het leveren van de pracht platen wordt als professioneel en zeer fijn ervaren. Het volgende event staat alweer gepland!"

LIVE EVENEMENTEN

Peter doet veel om zijn community buiten fysieke workouts en coaching te onderhouden door middel van netwerk- en kennismakings-evenementen waarbij huidige en potentiële klanten met elkaar in contact komen en tegelijkertijd kunnen werken aan hun netwerk.

 

NT Visuals is bij deze evenementen altijd aanwezig om toffe beelden te schieten die de sfeer en stemming van de dag mooi in beeld brengen. Ik ben graag zo onopvallend mogelijk aanwezig en dat zie je: pure mensen met echte emotie, zonder het poseren voor flitsers en poespas.

LIFESTYLEBEELDEN

Over poseren, flitsers en poespas gesproken: lifestylebeelden.

Deze beelden schiet ik met Peter voor zijn drukwerk, banners en communicatie-uitingen op sociale media en via de mail.

De foto's worden geschoten op locatie, belicht van meerdere kanten en krijgen een stuk meer liefde en aandacht tijdens het bewerken. Zo hing er achter Peter een brandslang op de muur en tja... zo'n rood ding leidt wel heel erg af. Die zie je dus niet meer terug!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

CONTACT

CONTACT

Wil je meer informatie over een shoot zoals deze of wil je een shoot inplannen?

Wil je meer informatie over een shoot zoals deze of wil je een shoot inplannen?

Wil je meer informatie over een shoot zoals deze of wil je een shoot inplannen?

© 2020 NT Visuals