Zoeken
  • Nander de Wijk

3 redenen waarom het fotograferen van een bruiloft fantastisch is

Bijgewerkt: 15 nov 2018


'Pfff, ja het is wel een lange dag..' en 'we zijn pas op de helft...': twee quotes die ik het afgelopen jaar van collega-fotografen heb gehoord tijdens het fotograferen of op beeld vastleggen van bruiloften. Deze opmerkingen zette mij aan tot het schrijven van deze post. Wij bruiloftsfotograferen hebben het namelijk echt zo slecht nog niet..


Goed voorbeeld van de kleine momentjes tussendoor: de twee broers van de bruid prutsen om een stukje staart

1. Wij mogen de belangrijkste dag uit iemands leven vastleggen

Wanneer je begint als bruiloftsfotograaf kan dit nog heel naar aanvoelen: al die verantwoordelijkheid, en wat nou als je het verpest... Ik geniet er juist van. Ik mag mijn talent en passie gebruiken om het verhaal te vertellen van die ene dag. Het geeft een heerlijk gevoel om net dat ene moment erop te zetten dat een ander misschien zou hebben gemist.


2. Wij maken op de dag zelf een hele speciale connectie

Een kijkje in het leven, de emoties, de beweegredenen: wij krijgen alles mee. Het creëert een bepaalde band en voelt voor mij elke keer weer bijzonder. Die laatste ademhaling voordat de deur open gaat en je voor het eerst de jurk of het pak van je partner ziet: die momentjes zijn speciaal.


3. Wij zijn de hele dag aanwezig op een feestje

Iedereen ziet er prachtig uit, er is volop gezelligheid en alle aanwezigen zijn er om te vieren dat twee mensen 'ja' tegen elkaar willen zeggen, dat is toch gaaf? Oh ja, en natuurlijk soms een stukje van de taart mee snoepen is ook niet verkeerd...


Ps: vind je die taarten er ook verr-u-ku-luk uitzien? Kijk dan even op www.jilliciousgoods.nl!
189 keer bekeken

© 2020 NT Visuals